DENİZ KAYRA

>Örgü Çiçek Yapımı

Posted on: 21 Aralık 2010

>

Gül ü yapmak için; istediğiniz uzunlukta zincir çekip 2li trabzanla 2 zincie atlayıp kutucuklar oluşturun.Sonra 2 zincir çekip 3lü trabzanla 5 adet yaparak tığın başına ip almadan tek zincirle kapatıyorsunuz.Yandaki kutucuğa geçerkende ipi tığın başına alıp devam ediyorsunuz.
  Sonra ucundan başlayıp sararak çiçek oluşturun ve sardıkçada iğneyle dikin..

2 Yanıt to ">Örgü Çiçek Yapımı"

>ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

>Her yeni yıl başka bir güzel.. 2011 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


  • DENİZ KAYRA: herkesi bekliyorum
  • ahu: merhaba bilekliğim dün geldi deniz hanım çok şık gerçekten size ve chiccy ekibine çok teşekkür ederim iyi çalışmalar :)
  • Kerman Ataş: kazananları kutlarım , kazanmayı çok istemiştim ama yokum yine :(

Kategoriler

Arşivler

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Diğer 31 takipçiye katılın

Aralık 2010
P S Ç P C C P
« Kas   Oca »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ARTMODEL

ELSE SİLVER

NEVRESİM DÜNYASI

NOVABAZAR

DEPPOCENTER

İZİWASH

ARTEHOME

%d blogcu bunu beğendi: